LOADING

Skriv for at søge

Uden kategori

Få 3 tilbud på en håndværksopgave – gratis

Tommy 10/10/2017


Hos Colego kan man helt kvit og frit modtage 3 tilbud fra professionelle på en arbejdsopgave. Lyder det for godt til at være sandt? Jamen, det er det ikke. Der kan være mange gode grunde til, at man på et eller flere tidspunkter har brug for en dygtig maler, tømrer eller anden håndværker til at udføre en eller flere arbejdsopgaver i sin bolig eller virksomhed.

Uanset, om der er tale om en større eller mindre opgave, som man søger ekspertise til, er det muligt at finde frem til en professionel på Colego.dk. Det er en såkaldt opgaveportal, hvor man ganske gratis og helt uforpligtende kan oprette opgaver. Hvad enten man er privat person eller erhvervsvirksomhed har man mulighed for at gøre brug af portalen. Det gør flere og flere inden for begge grupper da også. Det er fuldt forståeligt. I en travl hverdag med arbejde, familie, fritidsaktiviteter og mange andre gøremål, kan det være svært at få tid til ret meget andet. At finde den rette maler, tømrer eller murer til en opgave kan være svært. Hvis man ikke før har haft brug for en, selv har kendskab til en eller har et netværk, der kan anbefale en, kan det tage masser af tid og arbejde at få forbindelse med en. Hvorfor ikke spare sig selv for alt besværet, når det nu er muligt?

Første skridt på vejen er at gå ind på Colego.dk og oprette en opgave. Her starter man ganske enkelt med at beskrive den opgave, som man ønsker 3 tilbud på. Derefter skal man oplyse tidspunkt for udførsel af opgaven, og om man er privatperson eller virksomhed. Når man har indsendt opgaven, bliver den gennemgået af medarbejdere hos Colego. De sørger for at matche den med firmaer i lokalområdet, som giver én hvert deres tilbud. Herefter er det alene op til én selv, om man vil acceptere et af disse. Synes man ikke, at tilbuddene opfylder de krav og behov, som man har, står det én frit for ikke at acceptere et af de 3 tilbud. På hjemmesiden kan man se, hvilke brancher og faggrupper det er muligt at søge ekspertise fra. Måske er man heldig og finder præcis dén maler eller tømrer, som kan udføre éns opgave til den rette pris.