LOADING

Skriv for at søge

Mad og Sundhed

Bliv blogger og tjen masser af penge online

Tommy 06/07/2018

Hvis du alligevel har masser af aktivitet på forskellige sociale platforme. Og du har opbygget dig et stort online netværk, som i forskellige situationer kommer dig til gode. Så kunne du måske også overveje muligheden for at bliv blogger. For hvis du alligevel poster indlæg med forskellige observationer, som du gør dig i hverdagen. Så kan du da lige så godt få penge for det, når nu du har muligheden. Og det er lige præcis her, Weablog kommer ind i billedet. For via denne portal har du nemlig som blogger muligheden for at finde og møde de virksomheder, som kan betale for at få dig til at markedsføre deres produkter.

Hvordan fungerer det i praksis

Hvis du som blogger godt kunne tænke dig at komme i kontakt med de virksomheder, der betaler deres bloggere for at markedsføre deres produkter. Så klikker du ganske simpelt ind på den weablog portal, som der er linket til her i denne artikel. Her kan du læse mere om, hvilket forskellige virksomheder, du kan se og vælge imellem. Og herfra finder du også hurtigt frem til, hvordan du kan tage kontakt. Den anden vej rundt fungerer det selvfølgelig på samme måde. Hvis en virksomhed ser en af de danske bloggere, som de gerne vil have til at skrive for sig.

Så nemt er det at komme i gang

Selvom det måske kan lyde en smule grænseoverskridende elle svært. Så behøver det slet ikke at være det. For det eneste man sådan set bare skal tage stilling til er, om man kunne tænke sig at tjene penge på de ting, som man poster på sin blog. Det kan i hvert fald være noget, som man måske skal undersøge nærmere. For at finde ud af, hvad alle fordele og ulemper er ved denne mulighed. Og så ellers klikke sig videre, hvis man finder frem til, at det kunne man godt tænke sig at gøre noget mere i. Så er det faktisk ganske nemt.