LOADING

Skriv for at søge

Sport og friluftsliv

Dykning lader dig opleve en helt ny verden

Tommy 13/07/2018

Dykkerkursus: gør din drøm til virkelighed

Har du altid drømt om at dykke ude på på havet og at opleve det flotte univers under overfladen? Du har måske også været på ferie og fået en lille smagsprøve på dykning eller snorkling, og nu vil du opleve endnu mere? Så skal du kigge nærmere på https://dykkergitte.dk – Dykkergitte tilbyder et certificeret Dykkerkursus Padi Open Water Dive, hvorfra du opnår et officielt Dykker certifikat.

Dykkergitte fører dig under overfladen: hvad kan du forvente?

Dykkerkursus hos Dykkergitte består af både teori og praksis. Kurset tages over 1 uge, hvor du går til teori 3 hverdage og foretager 4 dyk i åbent vand i en weekend. Du kan læse meget mere om dette og andre typer Dykkerkursus og Dykker certifikat på https://dykkergitte.dk.

Hvis du er usikker på, om du vil tage et Dykkerkursus, kan du starte med et prøvedyk i DGI Byen eller Køge Svømmeland. Så kan du se, om du får smag for følelsen af at dykke, inden du bevæger dig ud på åbent vand!

Dykkercertifikat: Havet ligger for dine svømmefødder

Dykkercertifikat fra Dykkergittes Dykkerkursus giver dig mulighed for at dykke i hele verden og helt ned til en dybde af 18 meter. Dykkergitte arrangerer turer til forskellige områder i Danmark, men også internationale rejser til f.eks. Maldiverne, hvor du kan opleve en fantastisk verden under overfladen. Læs meget mere om turene på https://dykkergitte.dk

Dykkerkursus for børn

Er dine børn også friske på at dykke? Så tag dem med på Dykkerkursus ved Dykkergitte. De må komme med, når de er fyldt 10 år og kan svømme 200 meter og træde vand i 10 min. Det kan blive en oplevelse for held familien, og I kan sammen dykke på jeres ferier, når I har opnået et Dykkercertifikat ved Dykkergitte. Hvad venter I på? Besøg https://dykkergitte.dk idag og book jeres Dykkerkursus.