LOADING

Skriv for at søge

Nyt

Gardinbus Danmark

Tommy 10/05/2019

Lad Gardinbus Danmark være den rette leverandør, når der skal nye gardiner i boligen. Gardiner kan være lidt af en jungle at finde ud af, når boligen skal forkæles med nyt til at dække vinduerne til. Træpersienner, rullegardiner, lameller, ja mulighederne er mange. Elektriske gardiner har også vundet mere og mere indpas i takt med, at vores hjem bliver mere intelligente og med integrerede webløsninger som eksempelvis google og Amazons Alexa. Gardiner er også lidt af en investering, og derfor er det også vigtigt, at de gardiner, persieller, lameller eller hvad man vælger til sine vinduer, er noget, som man gider at kigge på de næste mange år frem.

Synes man, at det er uoverskueligt at skulle trave boligbutikkerne tynde for at danne sig et nogenlunde overblik over, hvad man kan få af gardiner, ja så kan man i stedet bestille et besøg af Gardinbus Danmark. Gardinbus Danmark er ikke som så en bus fyldt med gardiner, men så alligevel. Gardinbus Danmark er synonymet for et samarbejde mellem flere forskellige gardinbusser, som er placeret rundt omkring i Danmark. Bestiller man et besøg af Gardinbus Danmark, vil der komme en forhandler af gardiner hjem til en, hvor man kan få en god snak, sparring og rådgivning, i forhold til hvilken løsning, der er den bedste for en, når det kommer til gardiner. Med Gardinbussen får man også målt op til de nye gardiner, ligesom de leveres og installeres. Således behøver man altså ikke bakse med det selv, men kan i stedet glæde sig over, at nyde sine nye gardiner.

Udover de indendørs gardinmuligheder, så tilbyder Gardinbus Danmark også solafskærmning og markiser til udendørs brug. Det kan eksempelvis være terassen, man gerne vil have overdækket af en markise, som man kan betjene elektronisk. På den måde behøver man ikke stå og slide og slæbe for at få den trukket frem eller tilbage.