LOADING

Skriv for at søge

Nyt

Kultur og musik

Tommy 25/08/2015

Stubnitz

Stubnitz giver dig indblik i en sand musikalsk kultur.

Stubnitz er en båd, der er strandet i Århus havn – tæt på Studenterhuset. Her kan opleves mange lange aftener, alle med hver sit præg. Desværre kan koncertene ikke foretages på selve skibet, da det ikke lever om til forskellige sikkerhedsforanstaltninger. Studenterhuset her derfor overtaget en del, og nyder lige nu godt af det strandede skib.

Stubnitz har ellers været godt benyttet i flere andre lande – herunder Tyskland, hvor koncerter og andre arrangementer har givet liv på skibet. Skibet et kendt for sin alsidighed og hvordan mange forskellige arrangementer finder sted her.

gammel kultur

Musik og kultur hænger uløseligt sammen, og alle kunstnere har deres egen måde at gøre tingene på. Danmark er fyldt med talent, og mange unge sangere og musikere kan nu få deres debut. Her arrangeres koncerter, der sættes sammen af frivillige og kunstnerne vælger som om de ønsker at deltage. Der sammensættes et smagfuldt arrangement hver gang. Hvad end du er til pop, rock, R&B eller noget helt andet, så finder du en kultur her, du bliver fortryllet af.

Megen kritik har rejst sig omkring dette skib, og mange støttekoncerter er stablet på benene – alle med fantastiske muligheder for unge ukendte musikere. Disse musikere kan alle få debut og få en eventuel karriere op at stå. Stubnitz giver plads til alle. Så du behøver altså ikke kun spille pop for at få plads. Vi er åbne overfor andre genre, og vil gerne opleve nye initiativer.

Musik er ikke bare musik, det er et stykke kunst der kan indeholde forskellige følelser. Musik kan være glad, trist, vred eller ligeglad – og det kan give lytteren følelsen helt ind under huden. Rigtige musikere får lytterne til at føle musikken helt ind i kroppen.