LOADING

Skriv for at søge

Uden kategori

Patchwork er godt arbejde

Tommy 10/05/2019

fingerbølPatchwork er efterhånden et velkendt fænomen indenfor den kreative verden, særligt den del som beskæftiger sig med syning.
Kort fortalt kan man karakterisere patchwork som værende en symetode, hvor man syer forskellige stykker stof sammen til et større stykke; eksempelvis et tæppe eller et pudebetræk. Det er oftest således, at de små stykker stof, man syer sammen, er klippet ud i geometriske figurer såsom rhomber, trekanter, sekskanter eller sågar ottekanter, alt efter hvad man lige er til, og ikke mindst hvad mønstret består i. Man kan faktisk sige, at patchwork er med til at bekæmpe stofspild, da stofrester netop er ideelt til at sy patchwork af!

Hos www.hannes-patchwork.dk kan man finde alt, hvad man skal bruge, når man gerne vil igang med at lave patchwork. Her finder man eksempelvis masser af stofrester men også store stofstykker, som man kan klippe til passende størrelser og geometriske figurer. Man finder også mønstre til eksempelvis dækservietter, pudebetræk, tæpper og meget meget mere. Hvem kan ikke lide at lune sig under et dejligt blødt og quiltet tæppe, som er lavet i et ud af dekorativt patchwork.

Hos www.hannes-patchwork.dk finder man dog også andre ting til det kreative hjørne, herunder lynlåse og fingerbøl. Er man eksemeplvis igang med at sy en taske eller et par bukser, kan man så roligt forsyne sig med både lynlåsen til tasken eller bukserne, såvel som fingerbøllet, så man ikke skal være bange for at stikke sig i fingeren, når nålen skal trådes. Bruger man et fingerbøl, kan man slippe for at stikke sig i fingeren, og det er da klart at foretrække.

Er man på udkig efter en gave til en man holder af, og som man ved godt kan lide at være kreativ, så finder man også den perfekte gave til vedkommende hos www.hannes-patchwork.dk Her kan man nemlig også købe gavekort.