LOADING

Skriv for at søge

Uddannelse og Ledelse

Sådan kan du også bruge search and selection til rekruttering af leder

Tommy 06/08/2017

I dag er det nogle lidt andre processer, der går i gang, når man skal rekruttere lederen. Men også andre jobkandidater for den sags skyld. For det handler om at finde den rigtige person. Ligesom virksomhederne i dag i højere grad, prøver at matche kandidaten med de værdier, man har i virksomheden. Derfor er det heller ikke unaturligt, at man i dag bruger search & selection i sin rekrutteringsproces. Eller at man i hvert fald benytter et professionelt bureau, som kan hjælpe en med at gøre dette. Fordi det giver meget bedre resultater i forhold til at finde den rigtige kandidat.

Sådan rekrutterer du den nye leder

Hvis du står og skal i gang med rekruttering af leder. Så kunne det måske også være, at du skulle overveje, om det ikke var en mulighed, at bruge den løsning, man får stillet til rådighed her. For her kan man nemlig vælge at bruge de folk, som står klar til at hjælpe en med selve processen. Som kan spare en for en masse tid, da de kan skære nogle af de hjørner væk, som man selv hurtigt kommer til at bruge en masse unødvendig tid på. Men hvor man i stedet for er meget bedre stillet, når man bliver præsenteret for de rigtige kandidater.

Hjælper dig med at skabe overblik

Normal kan en rekrutteringsproces godt være noget af et længere forløb. Derfor er det heller ikke unaturligt at mange virksomheder, ikke ser frem mod denne proces. Men hvis man får den professionelle hjælp. Så behøver man for det første ikke at bruge så meget tid og ressourcer på det. Ligesom man med sikkerhed også vil få et bedre resultat ud af det i sidste ende. Fordi dette professionelle rekrutteringsbureau kan finde ud af at screene folk efter search and selection og på den måde finde de personer, der matcher bedst med den virksomhed, som søger en ny leder eller medarbejder.