LOADING

Skriv for at søge

Sport og friluftsliv

Skønhedsbehandlinger

Tommy 20/08/2015

Se altid godt ud

Udseende er ikke alt i livet. Men ofte hænger det ydre sammen med det indre. Hvis man gør noget ud af sig selv, og gør en indsats for at vedligeholde ens udseende, så er der også større tendens til at man vil føle sig bedre. Det er vigtigt, at man gør noget ud af sig selv. Ikke for andres skyld, men for ens eget. Det ydre og indre er vigtigt for ens velvære, og det skal ‘spille sammen’.

Besøg en skønhedsklinik

Hos en skønhedsklinik kan man få forskellige behandlinger inden for skønhed. Det kan være alt fra behandlinger inden for strækmærker, pigmentpletter, fedtfrysning, mesoterapi, botox eller restylane. På denne hjemmeside kan man læse om forskellige behandlinger i Vejle inden for skønhed: http://www.skinlab.dk/behandlinger/

Restylane

Restylane er en behandlinger, som er med til at foryngre ens hud. Med denne behandling bliver huden mere spændstig, og man kommer dermed til at se yngre ud. Behandlingen består i at sprøjte et ‘stof’ ind i huden. Stoffet består af hyaluronsyre. Hyaluronsyre kan findes overalt i vores bindevæv. Stoffets evne binder væsken i huden, som gør at der er mere fylde i huden. Derfor anvender man hyaluronsyre til at udfylde rynker og furer i ansigtet. Man bruger også stoffet til at få større læber med, fylde til kinder og hage, samt til at korrigere næsebump.
Restylane er den mest kendte antiage behandling. Forskning viser, at sikkerheden og effekten er veldokumenteret (Kilde: http://www.skinlab.dk/behandlinger/restylane/).
Man kan få restylane vejle hos SkinLab.dk. Behandlinger af restylane vejle hos SkinLab er top sikker. Man vil få lokalbedøvelse, som reducerer evt. ubehag ved behandlingen. Denne behandling tager ca. 30 min. Behandlinger udføres af en sygerplejerske med bred klinisk erfaring.