LOADING

Skriv for at søge

Uden kategori

Skulle din virksomhed måske prøve design thinking?

Tommy 13/06/2016

I dag er der rigtig mange måder, man kan vælge at lede en virksomhed på. Men der er efterhånden også kommet rigtig meget fokus på, at lede sine medarbejdere effektivt, og en af de måder, man kan gøre det på, er ved hjælp af design thinking. På hjemmesiden http://www.nordicexecutiveacademy.dk/design-thinking kan man læse meget mere omkring denne moderne uddannelsen inden for ledelse. Og der er ikke nogen tvivl om, at det er noget, som vil gavne virksomhedens måde at operere på.

Gladere medarbejdere i hele virksomheden

For mange virksomheder handler det om, at skabe gunstige forhold for medarbejderne, så de føler en naturlig lykke ved deres arbejde. Men det er lettere sagt end gjort. Men det betyder ikke, at man ikke kan lytte til de undersøgelser der peger på, hvilke tilstande, der skaber mere gunstige forhold for medarbejderne. Og det er bevist, at hvis man har glade medarbejdere, så vil de også være mere effektive, mens de er på arbejde.

Stadig brug for at vide mere

Men sidder man stadig og tænker, hvad er design thinking? Så kan man som sagt gå ind på hjemmesiden, som der er linket til længere oppe. Og her kan man finde svar på alle de spørgsmål, som man måtte sidde med. Det er helt sikkert værd for virksomheden at tjekke ud, om det ikke skulle være noget for en selv. Der kunne være mange gode tricks, fifs og omstruktureringer at hente, som kan gøre hverdagen meget federe for den enkelte.

Bliv verdens bedste arbejdsplads

Der er mange virksomheder, der går med den ambition om, at de gerne vil være verdens bedste arbejdsplads. Og det er blandt andet sådanne tiltag som design thinking, der kan hjælpe på disse tilstande. Men sådan en uddannelse i baghånden, er man i hvert fald i en god position i forhold til at ændre arbejdsgangen til det bedre.