LOADING

Skriv for at søge

Uden kategori

Spil musik på efterskole her

Tommy 19/04/2016

Hvis man gerne vil spil musik på efterskole, er der også mange muligheder i dag. soloundervisning i musik – læs her er noget som man også kan få i dag, og det er alt andet lige noget af det som mange gerne vil have. for det at have en underviser, hvor man bare er sig selv er alt andet lige også en del mere betryggende for dem som skal spille på instrumenterne. Det er alt andet lige noget som man ikke har kunne gøre førhen, men det er alt andet lige blevet mere almindeligt med skoler hvor man spiller meget musik også. Det er virkelig steder hvor man kan gå i dybden med det instrument man nu spiller på.

Det er helt op til en selv hvor man gerne vil gå henne, og hvis man ikke kender til nogle gode steder kan man blandt andet tjekke www.fle-skole.dk. Her er der mulighed for at finde en efterskole som blandt andet tilbyder at eleverne kan spille på instrumenter som de ønsker at blive bedre til. Udover det er der også almindelige undervisning.

Så meget at lære

Selvom man har spillet meget musik, er der sikkert en masse ting som man ikke har forstået sig på endnu. Det er blandt andet her, at man har mulighed for at lære alle disse ting, og man kan gå i dybden med dem. Jo bedre man bliver jo større er ens chancer for, at man kan arbejde videre med det efterfølgende. Det er ikke alle som får lov til at leve deres drøm om, at skulle spille musik resten af livet og lave det som man elsker. Det er alt andet lige noget man virkelig skal kæmpe for, men sådan et stadie her har alt andet lige en chance for at give en bedre muligheder efterfølgende.

Så der er chance for at udleve sin drøm, og man er iøvrigt også et sted hvor mange af menneskerne også er der for at lære nye mennesker. Så man får helt sikkert også et netværk imens man er på opholdet og det er helt sikkert noget man kan trække på senere.